Samenwerken Tussen Organisaties

Zoeken

Contact

Op deze plek wordt kennis gedeeld rondom Samenwerken tussen Organisaties. Samenwerken tussen Organisaties is een verzamelplaats voor kennis, ervaring en mensen die het thema samenwerken en samenwerken tussen organisaties in al zijn vormen een warm hart toedragen. We publiceren artikelen, evenementen, boeken, tools, websites en natuurlijk een weblog die ingaat op de actualiteit.

Kun en wil je net als onderstaande organisaties en personen bijdrage aan de verdere uitbouw van Samenwerken tussen Organisaties? Neem gerust contact op.

Website & Design: Idas ICT & Internet

...

Bureau Doenkers

Bureau Doenkers helpt met bevlogen zelfstandige professionals organisaties met hun verandervraagstukken. Afhankelijk van het vraagstuk kunnen we rollen vervullen als interim manager, programma manager, project manager, adviseur, coach en/of trainer.

De doorgewinterde professionals van Bureau Doenkers hebben een flinke dosis denk- én doekracht en zijn de meeste valkuilen in een verandertraject als eens tegengekomen en hebben daar lering uit getrokken.

Bijdrage: Initiator, content management, hosting, sponsor, publicaties

...

Ard-Pieter de Man

Ard-Pieter de Man is professor Netwerken en Innovatie op de Vrij Universiteit van Amsterdam (VU) en Principal Consultant bij Atos Origin. Hij houdt zich daar bezig met onderzoek en onderwijs op het gebied van interorganisatorische samenwerking, zoals allianties, joint ventures. Tevens is hij boardmember van de Association of Strategic Alliance Professionals (ASAP). Hij heeft uitgebreide ervaring als consultant voor bedrijven en overheidsorganisaties in binnen- en buitenland en schrijver van diverse boeken over samenwerken en allianties.

Bijdrage: Publicaties

...

Albert Roelofswaard

Albert RoelofswaardAlbert Roelofswaard is Partner bij Bureau Doenkers en werkzaam als interim, project-, programmamanager, adviseur en/of trainer op samenwerken (tussen organisatie) vraagstukken. Bekijk Albert zijn profiel op Linkedin of volg hem op Twitter.

Bijdrage: Intiator, auteur, weblog

...

Eva van der Fluit

Eva van der Fluit is zelfstandig gevestigd adviseur met ruime ervaring met het samenwerken tussen organisaties. Haar artikel "Samenwerken in concerns, Hoe breng ik het op gang en bereik ik resultaat?" geeft, gebasseerd op praktijkervaring, heel helder de essenties van samenwerken tussen organisaties weer. Bezoek de website van Eva van der Fluit.  

Bijdrage: Publicatie

...