Samenwerken Tussen Organisaties

Zoeken
RSS

Samen ananassen oogsten

Wederom een inspirerende video over samenwerken. Dit keer aan de hand van het oogsten van ananassen. Alles zit er in. Vertrouwen, ritme, oefening, efficiency, resultaat en ja het is ook gewoon hard werken.

...

Team samenwerking in Thailand

Nog een mooi voorbeeld van team samenwerking. Ditmaal uit Thailand. Bouwvakkers in Thailand verzorgen zonder speciaal gereedschap de fundering. Met elkaar en alleen hun lichaam heien ze, op het ritme van traditionele Thaise muziek, palen voor de fundering.

...

Team samenwerking

Nog een mooi voorbeeld van ultieme team samenwerking. Dit maal een video uit het leger. Door veel te oefenen en daarmee kracht en vertrouwen op te bouwen kun je muren slechten.

...

Bespaart samenwerken gemeenten geld?

Onderzoekers, van het Centrum voor onderzoek van de economie van de lagere overheden (COELO) verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, concluderen dat samenwerking niet leidt tot een meetbare verlaging van de uitgaven en verbetering van de gemeentelijke voorzieningen.

Uit de praktijk komt dat er wel degelijk voorbeelden zijn waarbij geld wordt bespaard, maar vooral ook dat er andere redenen zijn voor samenwerking tussen gemeenten dan alleen kostenbesparing.

...

Strategische samenwerking Sligro en Heineken

Sligro gaat het verwerken, opslaan en leveren van bier- en ciderbestellingen aan de horeca voor Heineken uitvoeren. De samenwerking heeft een looptijd van 15 jaar. Ook worden de groothandelsactiviteiten van het overige food en non food assortiment waaronder frisdranken, waters, gedistilleerd, wijnen, thee en koffie, door Heineken verkocht aan Sligro.

...

Red Bull legt het nog één keer uit

In onderstaande video laat het formule 1 race team van Red Bull op prachtige wijze het verschil tussen een individu en een team zien.

...