Samenwerken Tussen Organisaties

Zoeken
RSS

Maak het verschil

Samenwerken gaat over het benutten van verschillen. Het combineren van verschillende persoonlijkheden, vaardigheden, evaringen, etc. Maar hoe zorg je dat die verschillen geen obstakel worden maar bijdragen tot de (eind)resulaten?

...

Vragen die samenwerken (op afstand) verbeteren

Iedereen werkt op verschillende manieren heeft verschillende voorkeuren. Om samen te werken, en nog meer als je op afstand samen werkt, helpt het als je van elkaar weet wat de voorkeuren van je teamgenoten zijn. En als je op afstand werkt? Dan zet je natuurlijk de antwoorden bij ieders profiel in een online tool. En als iemand dat niet invult? Dan zegt dat ook heel veel over hem of haar en of hij er wel of niet bij past …

...

Eenvoudige oefeningen voor teambuilding

In en tussen organisaties, projecten en afdelingen zijn communicatie en samenwerking cruciale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn te ontwikkelen en onderhouden met onderstaande leuke oefeningen. Naast het doen van de oefening is de reflectie minstens net zo belangrijk. Waarom hebben we gedaan wat we hebben gedaan? Wat kan er beter? Wat moeten we meer doen en wat kunnen we beter laten?

...

Samen ananassen oogsten

Wederom een inspirerende video over samenwerken. Dit keer aan de hand van het oogsten van ananassen. Alles zit er in. Vertrouwen, ritme, oefening, efficiency, resultaat en ja het is ook gewoon hard werken.

...